ADSL

ADSL Suport telefon ora 9.00 - 12.00 dhe 14.00 - 18.00

Familjare 18 | 1800 Lek/muaj (perfshire TVSH)

2 Mbps Download

1 Mbps Upload

PA LIMIT

Tarifa e Rregjistrimit 8000 Lek

Lidhja ADSL CIR 60%

Biznes 36 | 3600 Lek/muaj (perfshire TVSH)

4 Mbps Download

1 Mbps Upload

PA LIMIT

Tarifa e Rregjistrimit 8000 Lek

Lidhja ADSL CIR 70%

IP Publike Fikse

Help Desk 8 Ore x 5 Dite

Biznes 60 | 6000 Lek/muaj (perfshire TVSH)

8 Mbps Download

1 Mbps Upload

PA LIMIT

Tarifa e Rregjistrimit 8000 Lek

Lidhja ADSL CIR 80%

IP Publike Fikse

Help Desk 16 Ore x 7 Dite
Te gjitha cmimet jane me TVSH te perfshire.


Ju vene ne dijeni se CIR I deklaruar nga ne perben kufirin minimal te kontrates sone me klientet. Eshte praktike e njohur qe ENET ben me te miren per sigurimin e plote te aksesit te ndare.

Deklarate per sherbimet e internetit qe jepen nga ENET
KONTRATE PER SHERBIMIN AKSES NE INTERNET (Formati MS Word)
KONTRATE PER SHERBIMIN TELEFONI (Formati MS Word)
TREGUESIT E CILESISE