PRODUKTET DHE SHERBIMET

ENET i mbeshtet sistemet e saj ne unaze fibrash optike si dhe ne platforma shume qellimshme me pajisje te sigurura nga cisco, ibm e motorola

Prezence ne Tirane, Durres dhe Elbasan.

Local-loop i shkurter, i sigurte per c’do lloj protokolli te transmetimit te te dhenave,  disponueshmeri 24 oreshe. 

Sherbimet ne web ofrohen ne platforma te licensuara me baze UNIX, por edhe opensource-t LAMP, SAMP.

Hapesira te dedikuara dhe funksionale per ndermarrjet e ndryshme. Zgjidhje te plota , nga publikimet per efekt reklamash deri tek platforma te plota per menazhimin financiar.

Infrastrukture e besueshme, e sigurte dhe optimizime sipas kerkeses per OLAP-s (online application processing) mbeshtetur ne Oracle.

Per programatoret hapesira te sigurta aksesi dhe publikimesh. Permbajtje te encriptuara si dhe hapesira te mbrojtura , performance e larte ne saje te optimizimeve sipas kerkeses.