HOSTING

Performance e larte sherbimi 24 oresh. Aplikacione te vendosur ne sisteme te forta te dubluara dhe te optimizuara.

STANDART WEB HOSTING

1 GB Hapsire

Unlimited Bandwidth

5 Email

1 MySQL Database

PROFESIONAL HOSTING

10 GB Hapsire

Unlimited Bandwidth

15 Email

5 MySQL Database

BIZNES HOSTING

50 GB Hapsire

Unlimited Bandwidth

25 Email

10 MySQL Database